Natuurexcursie van bezoeker tot onderzoeker

Natuurexcursie van bezoeker tot onderzoeker – Eindhoven

Tijdens je bezoek aan de natuur kom je veel soorten tegen. Ben jij wel eens nieuwsgierig naar wat je onderweg gezien hebt? Met behulp van de IVN Routes App kun je op elk gewenst tijdstip zelfstandig de Van Bezoeker tot Onderzoeker route lopen en onderweg lezen over de soorten specifiek voor dat gebied.

Wil je liever meedoen aan een excursie waarbij gidsen de route tot leven brengen? Schrijf je dan alvast in voor de Natuurexcursie Van Bezoeker tot Onderzoeker in Eindhoven op zaterdag 29 mei!

IVN Natuurgidsen hebben dan voor jong en oud een route van 2 à 3 km uitgezet die je zelfstandig kunt lopen. Bij de start krijg je een bingokaart met daarop de route én specifieke soorten voor dat gebied. Op vijf locaties in het landschap staan gidsen die je meer vertellen over de soorten die er te zien en te vinden zijn. Op deze stops kunnen jong en oud de natuur écht beleven. Leg de bingo-soorten die je onderweg tegenkomt vast met de ObsIdentify app en help onderzoekers, beheerders en beleidsmakers inzicht te krijgen in de biodiversiteit van het natuurgebied!

Datum
N.v.t.

Tijd
Gehele dag

Titel
Van Bezoeker tot Onderzoeker

Taal
Nederlands & English

Startlocatie
Landgoed De Grote Beek, P12a De Tuin.

Aanmelden