Picknickroute over de Groene Corridor

Picknickroute over de Groene Corridor – Omgeving Eindhoven

Op een variërende route van 7,5 km door het landschap maak je kennis met lokale ondernemers. Op de route kom je op 4 Take & Go punten lokale ondernemers tegen die allemaal iets unieks bieden en samen de smaak van de Groene Corridor bepalen. Zo beleef jij wandelend een vier gangen menu in het groen. Op de Eindhovense route zijn de Philips Fruittuin, Voedselbos Eindhoven, het Parkpaviljoen en Etenswaar vertegenwoordigt. De gerechten zijn een verrassing!

Je begint en eindigt de wandeling bij de Philips Fruittuin. Bij de start krijg je een routekaart met instructies mee. De wandeling zal geheel volgens de richtlijnen van het RIVM plaatsvinden. Kosten voor deze unieke activiteiten bedragen €32,50 per persoon. Meld je aan voor deze activiteit en proef de Groene Corridor!

Praktische info
Men dient vooraf tickets te kopen. Na aanmelding ontvang je een bevestiging met je tickets en de exacte startlocatie. Gekochte tickets kunnen niet geannuleerd of gewijzigd worden. De tickets zijn wel overdraagbaar. Mocht de regen met bakken uit de hemel vallen, dan kun je een box met hapjes en drankjes via een drive-through bij de Philips Fruittuin afhalen, zodat je toch kunt genieten van alle lekkernijen.

Datum
Zondag 25 april 2021

Tijd
14.00 – 18.00 uur

Titel
Picknickroute over de Groene Corridor
Omgeving Eindhoven

Taal
Nederlands & English

Locatie
Startlocatie volgt na aanmelding

Aanmelden