Picknickroute over de Groene Corridor

Proef de Groene Corridor
Omgeving Oirschot

Op een variërende route van 10 à 12 km door het landschap van het Monument in het Groen maak je kennis met lokale ondernemers. Op de route kom je op 5 Take & Go punten lokale ondernemers tegen die allemaal iets unieks bieden en samen de smaak van de Groene Corridor bepalen. Zo beleef jij wandelend een vijf gangen menu in het groen. Op de Oirschotse route zijn de kipcaravan, Van Gerven Asperges, De Serre, Van de Oirsprong en Pofferdory Central vertegenwoordigt. De gerechten zijn een verrassing!

Je begint en eindigt de wandeling in de Kemmer. Bij de start krijg je een routekaart met instructies mee. De wandeling zal geheel volgens de richtlijnen van het RIVM plaatsvinden. Kosten voor deze unieke activiteiten bedragen €32,50 per persoon. Meld je aan voor deze activiteit en proef de Groene Corridor!

Praktische info
Men dient vooraf tickets te kopen. Na aanmelding ontvang je een bevestiging met de exacte startlocatie. Gekochte tickets kunnen niet geannuleerd of gewijzigd worden. De tickets zijn wel overdraagbaar. Mocht de regen met bakken uit de hemel vallen, dan kun je een box met hapjes en drankjes via een drive-through bij Van de Oirsprong afhalen, zodat je toch kunt genieten van alle lekkernijen.

Datum
Zaterdag 24 april 2021

Tijd
16.00 – 20.00 uur

Titel
Picknickroute over de Groene Corridor
Omgeving Oirschot

Taal
Nederlands & English

Locatie
Startlocatie volgt na aanmelding

Aanmelden